Hektiske dager

Fra jeg kom hjem fra Malawi til nå har dagene gått stup i ett. Helgen etter at jeg kom hjem gikk med til en Trysiltur på fjellet med familien til kjæresten min. Slalomferdighetene mine er ikke mye å skryte av, men gøy er det i alle fall. Etter å ha tatt bort magnetene på tuppene på skia ble det også bedre. Ja, de plastgreiene på tuppen har magneter i seg, jeg er helt sikker, plogingen går nemlig i kryss. (påstår fremdeles ikke at jeg kan stå slalom).

Etter en Trysiltur der beina virkelig fikk dirra litt bar turen videre til LONDON! Det var en klassetur der vi fikk lov til å ha med kjærester. Jeg har aldri vært i London og må si meg enig i de som mener det er en fin by. Det var masse flott å se. Kristoffer og jeg fikk sett det meste, blant annet London eye, Madam Tussauds, London dungeon, sealife, big ben, westminister og så videre. I tillegg til titting ble det en del shopping, så om ikke lommeboka var tom etter Malawi, så er den det nå.

Nå sitter jeg og skal prøve å skrive praksisrapport fra oppholdet i Malawi, men hang meg opp i scrapblog og prøvde å lage header. Så ut som om jeg fikk det til også, nesten...

Forguder forresten PÅSKEEGG, nettopp spist meg kvalm her...

Én kommentar

Marte

11.mar.2010 kl.22:15

Haha, kjenner til det påskeeggfenomenet! :D

Skriv en ny kommentar

Helen

Helen

21, Sarpsborg

Jeg er student ved Høyskolen i Østfold, og studerer for å bli allmennlærer:) På fritiden finner du meg i stallen eller hjemme sammen med kjæresten:)

Kategorier

Arkiv

hits