Hjem kjære hjem!

Nå er jeg endelig kommet hjem. Det er utrolig godt å være hjemme, men jeg kommer til å savne det flotte landet Malawi. Jeg vil absolutt tilbake en dag.

Tenk å kunne spise uten å tenke på antibac, kunne gå ute uten solkrem, kunne legge seg uten mygga og myggnetting, kunne kjøre rundt for seg selv, kunne klemme kjæresten og snakke med familien igjen. Mye man savner når man tenker seg om.

Reisen hjem gikk bare bra. Ingen forsinkelser og jeg fikk begge koffertene mine, til en forandring! Nå begynner den harde skolehverdagen og innlevering i norsk og predagogikk denne uken. Det er bare å hive seg i det, for på torsdag skal jeg på Trysil med kjærestens familie, og på mandag går turen videre til London. Jeg er visst en bereist person om dagen!

Det var koselig å komme hjem til fiskene mine også. Jeg fikk meg nemlig fisker rett før jeg reiste, og nå har de fått barn! Spennende å se de vokse opp. Nå er de bitte, bitte små.

Et stort minus, bokstavlig talt, med å komme hjem var denne kulda. Første kvelden jeg var hjemme var det -21 grader. Jeg som hadde belaga meg på vår når jeg kom hjem. Det kunne jeg drømme langt etter.

Én kommentar

Susanne Karlsson

23.feb.2010 kl.16:35

ETT STORT VÄLKOMMEN HEM TILL DITT NORGE=)

Jag har följd din blogg under din visstelse på andra sida jorden. Jag har även visat tant Aina detta. Du är sååå duktig och skriva och formulera dig. Skulle du någon gång fundera på att byta jobb, så är journalist verkligen ett yrke för dig. Du är görduktig på skrivandet. Mor och far din har ju varit hos oss här i Sverige på besök. Det var så trevligt och dagara gick alldeles för fort. Din mor och jag har nu lovat varandra att det inte får ta sådan lång tid mellan våra träffar.Hoppas nu att detta blir verklighet.

Många kramar från oss alla här i det stora Sverige.

Skriv en ny kommentar

Helen

Helen

21, Sarpsborg

Jeg er student ved Høyskolen i Østfold, og studerer for å bli allmennlærer:) På fritiden finner du meg i stallen eller hjemme sammen med kjæresten:)

Kategorier

Arkiv

hits