Siste undervisningsdagen i Afrika

I dag har vi hatt vår siste dag på skolen. På morgenen i dag fikk vi dressene til avslutningene. Skredderen kom sent men godt. Dressene ble virkelig fine, over all forventning. Stoffet var fint, og skredderen hadde sydd pent. Skjørtet mitt var litt stort, men Stine sitt var litt lite, så da bare byttet vi. Draktene ble veldig fine, gleder meg til å bruke dem i morgen, onsdag og torsdag.

 

På skolen fikk vi vist elevene animasjonsfilmene, og det var veldig stas. De samlet seg som vanlig når vi gjør noe, i klynger rundt der det skjer. Nå var det PC-en til Elise det gikk ut over. De satt ivrige å så på filmene de hadde laget, og jublet høyt når visningen var ferdig. Så fornøyde med å se seg selv på film. Jeg fikk også hjelp med å ta ut flettene mine i dag. De hadde blitt så bustete og stygge, noen hadde gått ut også. Så da fikk jeg hjelp av en hel haug jenter fra klassen til å ta ut flettene. De var så glade for å hjelpe til. Må innrømme at det gjorde litt vondt, men det gjorde det jo når jeg dro ut fletter selv og. Deilig å få de ut var det i alle fall. Håret ble stort og fint med litt kreppaktig fall og greier. Kanskje jeg må gå til innkjøp av en kreppetang når jeg kommer hjem.

 

Etter skolen dro vi på Crossroads og spiste lunsj og tittet litt i butikker. Jeg fant ikke noe jeg likte, så da sparte jeg de pengene. Etter crossroads dro vi til skredderen og maste litt på kjolene våre for å passe på at de blir ferdige til onsdag. Vi, basisgruppa mi og lærerne, skal til Lake Malawi fra torsdag til fredag, og da vil vi helst ha kjolene før vi drar. Det skjer så mye på fredag, da blir det pakking og styring siden det er den siste dagen her.

 

Nå i kveld har vi tatt en liten middag på rommet vårt, og ellers øvd på sangen vi skal ha i morgen. Vi studentene har nemlig lovet å synge en sang for skolene på avslutningene. Etter mye om og men ble det ?alle fugler?, ?bob bob dady dady?, og ?heal the world- Michael Jackson?. Nå ser det ut som om vi klarer og lære oss sangene også. Blir sikkert fint å synge for skolene. Heldigvis har vi Ida i gruppa vår, som er sangstjernen selv, og hjelper oss med å lære oss andre å synge bedre enn høner.

 

Så i morgen begynner da avslutningene. Vi sa hade til klassene i dag også. Litt rart og aldri skulle se dem igjen. Det er jo faktisk noen av de 240 elevene man kjenner igjen i løpet av fire uker i undervisning.

Én kommentar

ana

17.feb.2010 kl.21:39

Så utrolige opplevelser dere har fått :)

Skriv en ny kommentar

Helen

Helen

21, Sarpsborg

Jeg er student ved Høyskolen i Østfold, og studerer for å bli allmennlærer:) På fritiden finner du meg i stallen eller hjemme sammen med kjæresten:)

Kategorier

Arkiv

hits