Litt syk i dag

I dag har jeg vært hjemme fra skolen sammen med Elise. Magen min var ikke helt bra på morgenen, og doene på skolen er så godt som ikke-eksisterende. Dermed ble det en rolig dag her på Korea Garden. Vi fikk gjort noe RLE-oppgaver og slappet av. Elise fikk også æren med å flette de flettene som datt ut i går, og feste de med strikker. Strikkene var utrolig dårlige, og de ryker med en gang, så har byttet ut sikkert 10 stk i kveld. Så får se hvor lenge de flettene holder. Akkurat nå føles det som om de er borte før mandag.

 

Ellers i dag har vi feira bursdagen til Lise, en av studentene. Vi var ute og spiste på Four Seasons. Vi var så heldige i dag at Kjølberg spanderte middagen på oss, utrolig hyggelig gjort. Det ble også kake på henne som på meg. Videre derfra dro vi til en bar der vi satt og snakket litt og spilt ett Afrikansk spill. Det ligner litt på det kulespillet vi har hjemme med kuler i forskjellige skåler på ett brett, og det er om å gjøre å få alle kulene dine opp i din pott. Nesten samme spillet var det her.

 

Fra den baren dro vi videre til en pub der det ikke var særlig liv, det var til og med to stk som lå og sov. Så det ble bare en kort tur innom før vi dro tilbake til Korea. Det var mange som var trøtte og slitne, og ville pakke til i morgen. Da drar vi nemlig på safari til Sambia. Gleder meg utrolig mye. Vi reiser i morgen kl halv ni, og blir borte hele helgen. Blir ikke så mye blogginnlegg fra meg før på søndag.

 

Jeg kjøpte også en Black Mishonaries CD til pappa i dag. Det skulle være bra Afrikansk musikk. Anbefalt av selveste studieleder Odd Eriksen.

 

Da hører dere fra meg på søndag kveld. Så skal jeg kose meg på safari!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helen

Helen

21, Sarpsborg

Jeg er student ved Høyskolen i Østfold, og studerer for å bli allmennlærer:) På fritiden finner du meg i stallen eller hjemme sammen med kjæresten:)

Kategorier

Arkiv

hits