Presidenten er her!

Animasjonsfilmen i dag gikk bra. Vi tok ut de gruppene som vant i går til å være med i filmen. Elevene syntes det var litt stas, og litt kjedelig og kun flytte seg en 30 cm eller noe for hvert bilde vi tok. De ble veldig fornøyd med resultatet da. Jublet som bare det av animasjonsfilmen satt sammen i movie maker med musikk til. I dag også hadde elevene en klippe gress runde ute i skolegården. Alle elevene har med knivljåer og hakker, med de så klipper de gress, og harver blomsterbed. Så det ser veldig pent ut på skolen med blomster og klippet gress, flinke elever.

 

Etter skolen i dag dro vi rett på Capital hotell. Da vi kom dit var hele parkeringsplassen smekk full, og det var folk i militærtøy overalt. Presidenten var nemlig der. Jeg var helt sikker på at nå kommer vi ikke inn, vi får bare dra tilbake på Korea Garden. Men neida, vi kom inn. Vi gikk på rød løper ned til bassenget også. Vi lå på solsenger og hørte på presidenten sin tale. Presidenten hadde nettopp blitt valgt til president for AU, tror det er litt som EU. Jeg tror nesten jeg også fikk sett han. Stod oppå solsenga og titta over kanten, og da kunne jeg se en flokk med viktige menn, og han skulle visst være en av dem. Så da kan jeg vel nesten si at jeg har sett han.  

 

Etter Capital tok vi turen til Shoprite og handlet. Jeg fikk med meg butikkens utvalg av godteri, og unnskyldte meg med at det jo er helg. Veldig fornøyd med helg nå, og håper det blir sol. Hadde vært deilig om vi kunne sola oss litt i helgen også. I morgen skal vi på barnehjem. Og så kommer Wenche og Merete i morgen. Vi på basisgruppa vår gleder oss veldig til Wenche kommer.

 

Folk her nede ser veldig unge ut for alderen. Han som vasker her hos oss hadde jeg tippet at var 18, men han var visst 35!!! Helt utrolig hvor unge de ser ut. Veldig ren og pen hud, i tillegg til at håret er ganske tjukt.

 

Nå er det fredagskveld og vi skal se på CSI. Gode og mette i magen etter pizza på Mamma Mia.

2 kommentarer

TRUDE PUDE

05.feb.2010 kl.20:18

HEI. Jeg ville bare ønske deg en god helg og jeg håper du får gjort masse koselig :-)

ketil

05.feb.2010 kl.21:31

God helg,husk solkrem

Skriv en ny kommentar

Helen

Helen

21, Sarpsborg

Jeg er student ved Høyskolen i Østfold, og studerer for å bli allmennlærer:) På fritiden finner du meg i stallen eller hjemme sammen med kjæresten:)

Kategorier

Arkiv

hits