Animasjonsfilm

I dag har vi hatt en quiz med elevene der vi plukket ut de ti beste i hver klasse. De ti beste får være med i animasjonsfilmen vi skal lage i morgen og kanskje litt av neste uke. Vi har planer om å bruke kameraet vårt, og la elevene sitte på rekke og rad slik at det blir en slangeanimasjon og så forsvinner de inn i klasseromsveggen. Akkurat som vi har sett som eksempel fra IKT-faget fra i fjor. Quizen vi hadde om Norge gikk ganske bra. Noen hadde fått med seg utrolig mye, og hadde 9,5 poeng av 10 mulige, mens andre lå på to poeng av 10 mulige. Det er som regel de på bakerste rad som ikke følger så mye med. Det blir spennende å se hvordan det blir og ta bildene og organisere dem i morgen.

 

Vi skal egentlig bli hentet klokka ti på tolv, men i dag kom sjåføren halv ett. Utrolig kjedelig og vente på skolen. Sjåføren hadde visst missforstått noen beskjeder, og i mellomtiden hadde han vasket bilen. De er veldig nøye på at bilene de kjører oss i her nede skal være rene. Tror nesten de vasker de hver dag, for de strøka han kjører bilene i er fulle av rød sand/leire, og det blir ganske møkkete på den hvite bussen vår. Så vi var på Korea Garden litt senere enn vanlig, og skulle egentlig rett på Girls promotion club på Mwenyekondo på ettermiddagen, men så ringte John, rektoren vår og sa at det ikke ble før i morgen. Plutselig fri på ettermiddagen. Vi bestemte oss da for å dra på Capital Hotell og sole oss litt. Det var ikke så veldig bra vær, mye skyer, og det regnet til og med mens vi solte oss. SELV DA, ble Helen solbrent? 

 

Etter Capital dro vi på Four Seasons og spiste, det var utrolig god mat. Jeg spiste halv kylling med bakt potet, og til dessert spiste jeg vaffel med sirup og is. Det var litt dyrere enn her på Korea Garden, men veldig godt verdt pengene. Ikke spist så mye siden jeg var hjemme.

 

I dag var det en haug med mennesker som stod ved veikanten da vi kjørte hjem fra Capital, vi spurte sjåføren hva de gjorde, og de ventet på presidenten. Her nede er de veldig stolte av presidenten sin. De har bilde av han på alle offentlige kontorer, dette er faktisk påbudt. John hadde til og med bilde av han hjemme hos seg.

 

På vei til skolen i dag så, så vi en mann som vandra ut i gata uten bukser, han virka veldig beruset eller noe. Det var litt vemmelig.

 

Nå virker det som om nettet er oppe og går igjen, endelig. Tregt, men bedre enn ingenting. Det er noe ombygging her på hotellet, ser ut som om kontorene og resepsjonen skal bygges ut, mulig derfor nettet har vært borte.

 

Begynner å savne norsk mat og bare det å være hjemme i sitt eget hus. Gleder meg til å se Kristoffer, resten av familien, og fiskebabyen(e) når jeg kommer hjem. Savner også å ri!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helen

Helen

21, Sarpsborg

Jeg er student ved Høyskolen i Østfold, og studerer for å bli allmennlærer:) På fritiden finner du meg i stallen eller hjemme sammen med kjæresten:)

Kategorier

Arkiv

hits