Matematikkstafett

I dag har Elise og jeg hatt mattestaffett med elevene. Vi tok en multiplikasjonsstafett der de står på to linjer, så sier vi ett gangestykke. Den som svarer først og rett av de to som står først i linja går bakerst i linja igjen, og den som svarte feil, eller ikke svarte, er ute av leken. Vi hadde med capser som premie til vinnerne. Stihl-capsene kom godt til nytte pappa, si takk til Pål. J Vi delte klassen i fire, og hadde to og to linjer, så vi hadde to vinnere i begge klassene. De ble så glade for capsene, tok de på seg sånn skjevt på hodet og gliste da vi tok bilde av dem. Kjempemoro at vi kunne gi de premier. Har ett mattegeni i klassen, han vant sin staffettgruppe, og i timen dagen før ble han ferdig med åtte mattestykker før andre hadde gjort ett. Det var brøkregning også. Moro med sånne som tar det fort.

 

I dag som i går har vi lest litt pensumbøker på skolen, jeg er nå ferdig med Isslottet av Tarjei Vesaas, og Peer Gynt av Henrik Ibsen. Isslottet var best av de to bøkene. Peer Gynt var utrolig kjedelig å lese. Det er et skuespill som går på dikt, og er skrevet på en litt gammel norsk. Lest sikkert 100 sider jeg ikke har fått med meg!

 

Ellers i dag har vi henta nøkkelringer på tremarkdet, vi bestilte de i går og hentet de i dag. De ble veldig fine. Navn på den ene siden, og elefant på den andre siden. Nå skal vi snart ut og spise på Don Brionis, eller Four Seasons, er ikke helt sikre på hvilket sted det blir enda.

 

Vi har planlagt at vi skal lage animasjonsfilm med elevene. Tenkte vi skulle bruke kamera og ta bilder. Vi har en konkurranse der vi spør spørsmål om Norge, og den gruppen som svarer best, får være med på animasjonsfilmen. Vi tror det blir litt vanskelig å lage en animasjonsfilm med alle 120 elevene i. Håper vi får det til. Vi skal ha konkurransen og planlegge hvordan vi skal filme dette i morgen.

 

Været her nede er fremdeles veldig varmt, men det har begynt å regne litt mer. Så i dag var planen capital hotell, men vi måtte bare dra hjem fordi skyene rett og slett var svarte.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helen

Helen

21, Sarpsborg

Jeg er student ved Høyskolen i Østfold, og studerer for å bli allmennlærer:) På fritiden finner du meg i stallen eller hjemme sammen med kjæresten:)

Kategorier

Arkiv

hits