Helgen som gikk fort!

Lørdag:

I dag har vi vært på capital hotell og solt oss. På vei dit så vi en ape! Stilig, siden det ikke egentlig er sånn at eksotiske dyr løper rundt i gatene her heller. Lik som at isbjørner ikke løper rundt i gatene i Norge. Det var veldig deilig med en sydendag til, lenge siden vi hadde solt oss nå. Jeg ble ganske så solbrent, fordi jeg ikke smurte meg så mye siden sola var bak skyer og da tenkte jeg den ikke var så sterk, uups. Det snåle er at man ikke ser solbrent ut før to timer etter man har kommet inn fra sola. Den er sykt mye sterkere her enn i Norge også. Etter capital dro vi på skobutikken Bata, der fikk noen handla sko. Jeg fant ingen jeg likte så da ble det null kjøp på meg. Vi gikk hjem fra butikken, og så fort vi gikk ut av skobutikken var vi omringet av selgere. Det lønner seg virkelig å ignorere dem, de fulgte oss helt til hotellet fordi vi snakket med dem. Så neste gang: Enda strengere, og ikke snakke med dem.

 

På kvelden spiste vi her på hotellet. Madeleine hadde ett lite innsektsuhell med maur i buksa, og ho som er redd for maur! Helt fortumla var ho da ho kom ned og fortalte oss om dobesøket, da hun oppdaget maurene. Like etterpå hadde hun ett stort innsekt på armen, og tok en indianerdans/løp for oss, med noen høye skrik. Haha..

  

Søndag:

 

I dag har noen av oss vært en tur på capital, og vi andre var hjemme. Elise, Stine og jeg ble hjemme for å lese litt skolegreier og planlegge timer for i morgen. Noe som viste seg å være lurt, siden været ble regn og torden. Så i dag har vi hatt en skikkelig slækkedag. Nå har vi vært og spist, og i kveld skal vi se på CSI som Stine har tatt med.

 

Strømmen har vært innmari dårlig her i helgen, den gikk istad. Internett har vi ikke hatt siden fredag, og er ikke i orden enda.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helen

Helen

21, Sarpsborg

Jeg er student ved Høyskolen i Østfold, og studerer for å bli allmennlærer:) På fritiden finner du meg i stallen eller hjemme sammen med kjæresten:)

Kategorier

Arkiv

hits