Første undervisningtimer og PEPSI MAX!

I dag har vi hatt våre første undervisningstimer. Det var veldig gøy. Kjekt å kjenne at man har gjennomført noen timer. Elise tok seg for det meste av matta, og jeg tok meg for det meste av naturfagen. Jeg fikk lært meg det jeg skulle si om befruktning av planter, og jeg synes timen på engelsk gikk bedre enn forventet. Jeg trodde det skulle være litt skumlere.

Elevene her nede er utrolig ivrige. De leser i kor, rekker opp hånda, skriver pent, og kan mye. Det er imponerende hvordan de klarer å være 116 stk i ett klasserom uten at de sloss, roper, klager eller gjør andre rariteter som norske barn finner på. Jeg skrev ganske mye på tavla i dag, og ba de om å skrive det samme ned i klassebøkene sine. Ingen sa ett negativt ord om det. De er bare så lærevillige at elever i norsk skole skulle lært noe der. Her i Malawi er det virkelig givende å være lærer.

Etter skolen dro vi på Capital hotell og spiste lunsj og solte oss litt bak skyene, før det begynte å regne og tordne, endelig litt frisk luft. Etter en lunsj og noen timer på solsenga dro vi i butikken og fikk tak i noe godteri og brus. Jeg fikk tak i PEPSI MAX!!!! Det smakte utrolig godt! Hjemme drikkes det pepsi max til alle døgnets måltider og litt til. Derfor var det supert med litt hjemmebrus her i Malawi.

Nå i kveld har vi vært på Mamma Mia og spist igjen. Jeg spiste biff, og den smakte veldig godt. Godt med noe nytt.

Nå driver vi og gjør oss klare til gymtimer i morgen. Vi skal ha stiv heks, stafett, fotball og hoppetau. Litt logistikk for å få gymtimen til å gå slik vi vil, siden de er såpass mange i klassene.

Menneskene her på Korea Garden er så utrolig hyggelige. Nå møtte vi en gjest som var innom på reise rundt om i Afrika og hjalp skoler med å bygge bygg og utvikle skoler i Afrika. Han gikk tilfeldig forbi oss i gangen da jeg og Elise drev og kuttet opp hoppetau til timene i morgen, og så at vi var LITT frustrerte fordi tauet vi hadde, ikke smeltet, og bare tvinna seg opp om vi kutta det. Han hjalp oss med å fikse tauet med teip og strips slik at det forhåpentligvis holder lenge. Skikkelig handyman, og alt utstyret hadde han i bilen sin, en stor flott bil med alt av duppedingser i! Hva skulle vi gjort uten han?! J

Nå tar vi kvelden, og ser frem til gymtimen i morgen. Har fått mer reiselyst av å være i Afrika. Men samtidig tenker man jo på hvor fint man har det hjemme. J

Én kommentar

Marte Helene

27.jan.2010 kl.16:41

Hehe, kan tenke meg det var godt med pepsi max ja! :D Bra dere har det bra:) Gøy å lese bloggen din!

Skriv en ny kommentar

Helen

Helen

20, Sarpsborg

Jeg er student ved Høyskolen i Østfold, og studerer for å bli allmennlærer:) På fritiden finner du meg i stallen eller hjemme sammen med kjæresten:)

Kategorier

Arkiv

hits