Bursdag og avslutning for Tor Arne og Odd

I dag var det tungt å stå opp. Det var tid for hverdagen og praksis igjen. Med andre ord det vi er her mest for. Vi fikk lærebøker og fordelte noen av timene vi skal ha denne uka. I morgen skal jeg og Elise undervise i Science and Technologi. Vi skal ha om befruktning av planter. Fertilisation som det heter på engelsken;) Vi har forberedt oss til både den timen, og en mattetime som vi skal ha om minste felles multiplum med primtallsfaktorisering. I ettermiddag dro noen av oss jentene på capital-hotellet og solte seg, mens noen ble igjen på hotellet. Jeg havnet i den siste gruppen. Det var deilig å slappe av litt uten sol, og forberede ferdig timene for i morgen. Været her nede er helt supert nå. Kjempevarmt og bare sol! Noe brunfargen min er glad for, men som er trist for lokalfolka her nede fordi avlingene deres ikke vokser, men visner mer og mer uten å blomstre. Maisplantene er ca 40 cm høye, og burde vært mye større. Det synes at gresset her nede tørker fort inn når det er sol.

Nå i ettermiddag har vi vært på shoprite, der kjøpte jeg meg skrivebok, for det hadde jeg glemt, og en hårkur. Bading og soling tar på det lange, fra før av tørre håret;)

Det begynner å stabilisere seg mer her nede. Det er ikke så mye som skjer hver dag, noe som er helt ålright siden det er mange inntrykk og fordøye.

Nå har vi vært på Korea Garden restauranten og spise buffet med alle studenter, lærere, rekTORENE(med trykk på siste stavelse (internt)). Det var et bursdagsselskap for Tor Arne og avskjedsfest for både Odd og Tor Arne. Det ble ett veldig flott selskap. De spanderte Buffeen, mens vi jentene sang en sang spesielt laget til Odd og Tor Arne med kapteinsabeltann-melodi.

Her er sangen:

Vi reiste fra vårt hjemland ja med kurs mot Afrika. Vi fikk tilbud m vår praksis her og gladlig sa vi ja.

REF: Hipp hipp hipp hurra! Her har vi det bra, og takket være dere sitter vi her nå i dag.

Tor Arne er en gærning, det er ingen tvil om det. Han blir glad i alle rundt seg ja, det kan vi alle se.

REF: Du ordner alltid opp, og det er jaggu topp. Du har et guts og pågangsmot som aldri sier stopp.

Ja Odd bestiller ?special?, og han koser seg med det. Etter mye jobb og ordning syns vi han fortjener det.

REF: Mr Oddi mann, han er herlig han! Med det han gjør er det ingen andre som erstatt`n kan.

Nå reiser dere hjem , og vi syns det er veldig trist. Vi skulle ønske dere hadde blitt her helt til sist.

REF: Tusen takk for nå, sammen går vi så, og tørker våre tårer for at dere snart skal gå.


Jeg synes Madeleine og resten av gjengen har gjort en super jobb J Vi kjøpte også inn litt bursdagshatter, ballonger osv til selskapet. Det ble veldig koselig. Takker nok en gang Odd og Tor Arne for at de har vært så fantastiske mens de har vært her. Jeg setter utrolig pris på alt dere gjør for oss studentene her nede. Dere er omsorgsfulle, snille, morsomme og rett og slett noen flotte karer. Dere har satt grenser, og latt oss få frihet nok her nede. Har hatt det helt supert i praksis hittil. TUSEN TAKK!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helen

Helen

20, Sarpsborg

Jeg er student ved Høyskolen i Østfold, og studerer for å bli allmennlærer:) På fritiden finner du meg i stallen eller hjemme sammen med kjæresten:)

Kategorier

Arkiv

hits