Like fantastisk som gårsdagen!

I dag har vi bare vært på capital hotell og solt oss. Det var veldig deilig, og har blitt litt solbrent, og litt brun. Tok faktisk 25 min på tredemøllen også! J Slitsomt, men deilig og har god samvittighet. I kveld har vi vært ute og spist med Tor Arne og Odd som har kommet hjem fra safari, og med de nye lærerne som har kommet ned. Kristin og Heidi fra Kjølberg, og to andre lærere fra Trosvik. Vi hadde tenkt oss på Four Seasons, men der var det stengt for andre gang på rad som vi prøvde det. Så da spiste vi på en indisk restaurant som lå like bak. Vi måtte vente i TO TIMER på maten, og EN time på drikken, var så sultne og tørste hele gjengen. Er ikke så glad i indisk heller, var litt sterkt, men helt ok. Var en trang busstur til restauranten, vi var 19 mennesker i bussen som rommer 15, men det er jo sånn de kjører selv her nede.

Siden det tar like lang tid å kommentere bloggene, så skriver jeg likeså godt svar i bloggen her jeg. Må prioritere hvilke internettsider som skal åpnes! Har faktisk fått lagt ut en del bilder på facebook da, så dere kan se resten av bildene som er lagt ut der. Bildene på bloggen hjalp min kjære Kristoffer meg med å legge ut.

Heidi: Jeg har ikke sett noen hester enda. Virker veldig nedprioritert. Men jeg sa til en lærer at jeg rir hjemme, og da sa ho at ho hadde gjort det. Har ikke fått hørt på noe marimbaspilling enda, men håper vi får gjort det. Har nok ikke tid til å lære meg det, men kunne vært gøy. Hvordan går det med deg? Savner å ri også!

Ingunn: Brevene har kommet frem. Jeg leverte de til John jeg. Han skulle ta det med til Josephine, kan se om jeg får mulighet til å besøke 8. klasse og snakke med henne, og hilse fra dere. John var fornøyd med brevet og bildene. Han syntes det var såå koselig. Brevet til ho som jobbet i resturanten, Linis(?), leverte jeg til en av jentene som kjente ho, for ho hadde slutta her.

Ett sitat fra en jente på privatskolen Bambino: ?Where do you all get your beauty from??. Hun syntes vi var såå pene!

I morgen er det tilbake til praksis, helgen har vært ?sydenferie?. Håper vi får læreveiledninger og litt mer om hva vi skal undervise i, i morgen. Nattinatt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helen

Helen

20, Sarpsborg

Jeg er student ved Høyskolen i Østfold, og studerer for å bli allmennlærer:) På fritiden finner du meg i stallen eller hjemme sammen med kjæresten:)

Kategorier

Arkiv

hits