En fantastisk dag

I dag har vi hatt en skikkelig kosedag. Dagen begynte med at vi dro på tremarkedet med Lorane. Da vi kjørte bussen inn på plassen ble de som hadde butikker der ganske gira på å selge. De flokka seg rundt oss og sa: kom hit, kom hit? Dum som jeg er så kjøpte jeg en del der. Det ble: ett neshorn i tre, salatbestikk, to boller, to nøkkelringer, en i tre og en i stål med perler, ett par øredobber, to smykker,  ett armebånd, en elefant i perler, og det fineste av alt var to giraffer i stein som ?kysser?. Kjøper jeg en ting så blir jeg i shoppehumør og kjøper mer og mer. Men er veldig fornøyd med det jeg fikk i dag da. Mye fint de lager, og pengene går jo til de som trenger det. Skal ned dit å kjøpe en tromme, og kanskje flere nøkkelringer. Moro med pruting og jatting. De satte prisene veldig høyt siden vi er hvite. Fikk pruta masse, noe som også var nødvendig. Fra 9500 kwatcha til 3500 kwatcha for den steinfiguren. Kunne sikkert pruta mer også, men han ble så sur, og så var den steingiraffen veeldig fin, og sikkert vanskeligere å lage siden den var i stein.

Etter tremarkedet dro vi på capital-hotellet som Tor Arne har ordnet oss fri tilgang til i hele oppholdet. Der har de supergode sandwicher i tillegg til at vi får gode solsenger og håndklær. De har større basseng og litt renere basseng enn på hotellet vårt. Helt supert at vi har fått medlemskap der. Skikkelig fint sted å dra og sole seg. Jeg har sola meg i hele dag uten å bli noe særlig mer solbrent, heller brun. Så nå får jeg skikke Anette! :D Håper dette været fortsetter. Kanskje vi drar dit i morgen også, hvis været er fint så gjør vi det.

Nå har også lærerne fra trosvik, og to fra Kjølberg kommet ned hit for å overlappe Odd og Tor Arne som drar på tirsdag. Så nå er vi allerede inne i andre pulje med lærere. Tiden her nede går veldig fort.

Sover godt om nettene her nede. Sengene er direkte harde, men jeg sover like godt. Romvenninnen Elise sover ikke fullt så tungt, og er plaget av en fugl som lager lyd rett utenfor vinduet. Sitter å høre på den nå faktisk. Vi har også disse små koreabarna som bråker fra solen står opp til den går ned. Og solen står opp gaanske tidlig!

En ting vi har lagt merke til som jeg har glemt å nevne er at de klipper gress med ljå og kniver eller ljåblader i de fleste veikanter og så videre. Kun noen veldig få steder har vi sett at de har klippet med gressklipper. Alle jobber iherdig med hakker. Det ser utrolig slitsomt ut, stakkars. Men får de en sitteklipper, så blir det jo MANGE mennesker uten jobb også, så det er jo godt de har noe å tjene penger på. Da vi kom på skolen her om dagen så stod alle elevene og klippet gresset med hver sin ljåkniv! De jobbet så iherdig som bare det. Helt utrolig.

Nå skal vi straks ned og spise middag på korea-resturanten. Tar en slækk kveld i dag, og håper morgendagen blir like digg!

3 kommentarer

ketil

23.jan.2010 kl.22:27

Finner du noen gressklipperkunder så send de til meg.

Skal hilse fra Ski gjengen, kusina de feirer bursdag

Heidi

24.jan.2010 kl.11:10

Sender en hilsen fra oss. Virker som om du opplever mye spennende. Har de hester i Malawi? og har du fått lært Marimba?

Unette savner deg!

Klem fra oss

May Tove

25.jan.2010 kl.17:46

Det er spennede å lese om deg Helen.Vi er inne på siden din nesten hver dag.Nå må du ha det godt å vær forsiktig.Glad i deg

Skriv en ny kommentar

Helen

Helen

20, Sarpsborg

Jeg er student ved Høyskolen i Østfold, og studerer for å bli allmennlærer:) På fritiden finner du meg i stallen eller hjemme sammen med kjæresten:)

Kategorier

Arkiv

hits